Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 08-03-2013

 

 

 

 
Blad: MetroXpress
Dato:
Fredag den 8. Marts 2013

Land
: Danmark
Interview: Melodigrand Prix 2013
Skrevet af:
Nina Ettrup
Foto: Getty Image
Stor størrelse: Klik

Kendt 80'er-stjerne udfordrer danske Emmelie i Malmø

Konkurrence: Det er en garvet popsangerinde, der stiller op for Storbritannien ved dette års internationale Melodi Grand Prix.

Kvinden bag nogle af 1980'ernes store hits, stiller op for Storbritannien ved årets internationale Melodi Grand Prix i Sverige.

Selveste Bonnie Tyler, der blandt andet sang "Total Eclipse of the Heart" og Holding Out For A Hero til tops på hitlisterne verden over, skal optræde med nummeret " Believe In Me" og det gør britterne allerede - tror på den walisiske sangerinde.

Bonnie Tyler er en ægte superstjerne med en fantastisk stemme. Vi er begejstrede for, at hun vil kippe med det britiske flag i Malmø, lyder det fra Katie Taylor, der leder BBC's underholdningsafdeling.

61 årige Bonnie Tyler, der debuterede helt tilbage i 1976, er også glad for at have fået chancen.

"Jeg lover, at jeg giver alt, hvad jeg har, siger hun ifølge BBC.

Og det kan der blive brug for. Storbritannien har haft det mere end svært i den europæiske musikdyst i de seneste mange år. Sidste år scorede nationen i alt 12 point, hvilket gav en næstsidsteplads. Til den anledning havde britterne støvet det tidligere ikon af nemlig Engelbert Humperdinck.

Det internationale Melodi Grand Prix finder sted i Malmø den 14., 16., og 18. Maj. Danske Emmelie og hendes "Only Teardrops" konkurrerer om en plads i finalen i den første semifinale, mens Storbritannien traditionen tro er direkte i finalen på grund af sin størrelse (og dermed seerpotentiale).

 "Believe In Me"

Det er erfarne folk, der står bag Storbritanniens Melodi Grand Prix-bidrag

- Bagmændene: Det nummer, som Bonnie Tyler skal optræde med, er skrevet af Desmond Child, Lauren Christy og Christopher Braide.

- Hitmageren: Child har arbejdet sammen med den walisiske sangerinde gennem hele hendes karriere og har også skrevet sange til Bon Jovi, Kiss og Ricky Martin - blandt andet megahittene "Livin' La Vida Loca" og "She Bangs"

- Sangerinden: Bonnie Tyler, hvis borgerlige navn er: Gaynor Hopkins blev født i Wales i 1953. Hun har udgivet 15 studie albums til dato.

 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.