Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 12-06-2010

 

 

 

 
Sangtitler: Limelight (Radio Version)
Limelight (Overture Mix)
Georgia On My Mind

Udgivelsesår:
1996
Udgivelsesland:
Tyskland
Pladeselskab:
EastWest
Format:
CD-Single
Katalog nr.: 0630-15241-2
Bemærkninger:
Signeret af Bonnie lige efter koncerten i Eberswalde/Tyskland, den 4. Juni 2010


(forside)
Klik for stor størrelse!


(bagside)
Klik for stor størrelse!

Omtale:
Melodien Limelight, er den officelle Olympiske sang, fra legene i Atlanta i 1996. Det var den Tyske offentlige radio/TV station ZDF, der fra et af deres studier, stod for dækningen af Bonnie's optrædende ved selve åbnings cermonien. Albumet Free Sprit blev genindspillet i 1996, hvorpå man havde tilføjet sangen Limelight. Sangen gav dog ikke albumet den succes, som man havde forventet. Meeen, en smule succes blev det dog til, den fik da imidlertid en placering på den amerikanske Top 100 hitliste, og det må man da sige, at det var ret flot!!!

Den originale version blev indspillet til fordel for "The Alan Parsons Projekt". Limelight handler tilsyneladende om Eric Woolfsonn's længsel efter at blive berømt. (Bemærk, at Bonnie har undladt et vers i sin version, i forhold til den originale, og det "faldt bestemt ikke i god jord" hos fansene af "The Alan Parsons Projekt".

Det var Bonnie's første og eneste samarbejde med den engelske pop producer Stephan Power, nok mere kendt som producer for gruppen Blur.

På single CD'en her, er der to versioner af melodien Limelight, men bliv nu ikke skuffet når du hører Georgia On My Mind, den er nemlig kun indspillet som et instrumental nummer.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.